11 dek

Azərbaycan Dövlət Rəssamlıq Akademiyasının xüsusi qonağı

Azərbaycan Dövlət Rəssamlıq Akademiyasının xüsusi qonağı Rusiya Federasiyası Baş Nazirinin müavini Olqa Qolodets olmuşdur. Azərbaycan Dövlət Rəssamlıq Akademiyasında olduq və mən bu təhsil müəssisəsində aparılan tədris prosesinə, sizin çoxlu sayda istedadlı gənclərə və onlara dərs deyən peşəkar pedaqoqlara sadəcə heyran oldum. İrəliyə doğru addımlar məhz ənənələrə böyük ehtiram və buna əsaslanan yaxşı, keyfiyyətli məktəb bazasında atılır. Biz qarşılıqlı faydalı əlaqələrin qurulması üçün bütün tədbirləri həyata keçirəcəyik, sizin istedadlı tələbələri İ. E.Repin adına Sankt-Peterburq Dövlət Akademik Rəngkarlıq, Heykəltəraşlıq və Memarlıq Institutuna dəvət edəcəyik. Bununla yanaşı, burada ustad dərsləri keçirməyi, iki ölkənin incəsənət və humanitar sahələrdə əməkdaşlığının inkişafı naminə yaxşı əməkdaşlıq proqramı hazırlamağı nəzərdə tuturuq”, - deyə Rusiya hökuməti sədrinin müavini əlavə edib.

Oxşar xəbərlər

Yeni müqavilənin imzalanması

Müqavilə hər iki təhsil müəssisəsi arasında əməkdaşlıg barədə imzalanıb

Azərbaycanda portret incəsənəti beynəlxalq müsabiqəsi keçirilir

Oktyabr ayında beynəlxalq müsabiqəsinin seçim turunun iştirakçılarının qeydiyyatı başlayıb

ARUCAD universitetinin akademik heyəti Rəssamlıq Akademiyasını ziyarət edib

Akademiyanın rəhbəri, akademik Ömər Eldarov qonaqları şəxsən qəbul etmiş onlara hədiyyələr təqdim etmişdir.