31 may

ADRA beynəlxalq simpoziumda təmsil olundu

“Humanitar və ictimai fənlər kafedrası”nın baş müəllimi Günel Şərifova Türkiyədə Hacettepe Universitetində “2.Dünya Gençlik Kongresi”, Bilimdili Dərnəyinin təşkil etdiyi “Uluslararası Bilim ve Yazı Dili Olarak Türkçe Sempozyumu”, İstanbul Aydın Universitetində “III. Uluslararası Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi Sempozyumu”nda iştirak etmişdir.

Günel Şərifova Azərbaycan Dövlət Rəssamlıq Akademiyasında təhsil alan azərbaycanlı və “Beynəlxalq mübadilə və əcnəbi tələbələrin tədrisi şöbəsi”ndə əcnəbi tələbələrə Azərbaycan dilinin tədrisində elmi-pedaqoji təcrübəsinə əsaslanaraq “Türkiye ve Azerbaycan Türkçesinin Yabancı Uyruklu Öğrencilere İkinci Dil Olarak Öğretiminde Kullanılan Ortak Etkili Yöntemler”, “Azerbaycan'da Öğrenim Gören Türk Öğrencilere Azerbaycan Dilinin Öğretimi Sırasında Ortaya Çıkan Dil Farklılıkları ve Zorlukları”, “Edebiyat Öğretiminde Öğretmenin Rolü ve Türkiye, Azerbaycan Edebi Örneklerinin Gençlik Üzerindeki Etkisi” adlı mövzuları ilə çıxış etmişdir.